MeikäMeikä -peli kuudella ikäkausipakalla

186,00 

sisältää: pelilaudan, ohje-ja lopetuskortit  ja kuusi vapaavalintaista ikäkausipakkaa.

Ikäkausipakat ovat mini, junior, nuori (myös englanniksi ja easy-versiona) ja aikuinen. Valitut pakat kirjoitetaan tilausvaiheessa kommenttikenttään. Lisätietoa pakoista TÄSTÄ

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

MeikäMeikä pelipaketit  sisältävät pelilaudan, haluamasi määrän ikäkausipakkoja, ohje- ja lopetuskortit sekä peliohjeet. Pelissä ei ole mukana noppia ja nappuloita. Tarkemmat esittelyt ikäkausi- ja teemapakoista löydät TÄSTÄ.  Kirjoita valitsemasi korttipakat tilausvaiheessa Tilauksen kommentit -kenttään.

Mikäli et löydä tuotepaketeista sinulle sopivaa, ota meihin yhteyttä, niin räätälöidään sinulle sopiva paketti. meikameikapeli@gmail.com

MeikäMeikä-peli on oppimispeli, joka vahvistaa vuorovaikutus- ja empatiataitoja. Peli perustuu yhteiselle keskustelulle, johon johdattaa pelin kysymyskortit. Tätä  lautapeliä voidaan pelata erilaisissa pienryhmissä niin kouluissa, terapiassa kuin harrastustoiminnassa sekä kotona.

MeikäMeikä ikäkausikorttipakoissa on 32 korttia, joissa jokaisessa kuusi aihepiiriä, yhteensä 192 kysymystä. Aihepiirit ovat:

  • Ajatuksiani tulevaisuudesta
  • #some
  • Fiiliksiä eri tilanteissa
  • Jatka lausetta
  • Mun mielestä
  • Asioita joista pidän

Täydennä nuori-peliä MeikäMeikäSeurustelee-teemapakalla.

 

MeikäMeikä-pelien tekijöinä toimivat Pelinikkarit.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MeikäMeikä -peli kuudella ikäkausipakalla”

Saatat myös pitää...

Haluatko lisätietoja tästä tuotteesta?

MeikäMeikä -peli kuudella ikäkausipakalla
186,00