Ladataan Tapahtumat

KROONISEN KIVUN VAIKUTUKSET SEKSUAALISUUTEEN 16.9. klo 14-17

Ajankohta: 16.9. klo 14.00 - 17.00

Miten krooninen kipu voi vaikuttaa mahdollisesti ihmisen seksuaalisuuteen? Mitä kuntoutusalan ammattilaisen tulisi huomioida kroonisen kivun hoidossa liittyen seksuaalisuuteen? Miten puhua seksiin tai seksuaalisuuteen liittyvistä asioista asiakkaan kanssa? Haluamme kohdata kuntoutuksessa ihmisen kokonaisvaltaisesti, mutta liian usein seksuaalisuudesta puhuminen tai sen huomiointi osana kuntoutustyötä jää taka-alalle. Miten pystyisimme ottamaan tätä osa-aluetta ihmisten elämässä enemmän huomioon ja miten siitä voisimme kysyä tai aloittaa keskustelua? Seksuaalisuus on herkkä aihe, minkä äärelle ammattilaisten tulisi pysähtyä jo ennen asiakastyöskentelyä ja pohtia omia työkalujaan. Seksuaalisuus ei käsitä pelkästään seksiä ja sen toteuttamista, vaan myös laajemmin ihmisenä oloa ja vuorovaikutusta toisiin ihmisiin.
Näitä näkökulmia tarkastellaan etäyhteydellä (ZOOM) toteutettavassa koulutuksessa. Koulutus on suunnattu kaikille kuntoutusalan ja terveydenhuollon ammattilaisille ja työntekijöille (fysio- ja toimintaterapeutit, sairaanhoitajat, osteopaatit…).
Kouluttajana toimii toimintaterapeutti (YAMK valmistuu 2021) ja erityistason seksuaaliterapeutti NACS Henna Kekkonen. Henna on työskennellyt 10 vuotta neurologisen kuntoutuksen parissa ja tekee terapiatyötä Etelä-Savon alueella sekä toimintaterapeuttina että seksuaaliterapeuttina. Henna pohjaa omaa työtään ja koulutuksiaan vahvasti tutkimusnäyttöön ja on kirjoittanut Kuntoutus 1/2019 lehteen mm. katsaustason artikkelin Seksuaalisuuden huomioimisesta kuntoutustyössä. Henna toivoo pystyvänsä auttamaan kuntoutustyön ammattilaisia enemmän huomioimaan tätä osa-aluetta osana kuntoutustyötä ja antamaan konkreettisia työkaluja keskustelun avaukseen.
Käy varaamassa paikkasi koulutukseen osoitteesta https://www.terapiaperhonen.com/tuote/kroonisen-kivun-vaikutukset-seksuaalisuuteen/. Saat lähempänä koulutuspäivää sähköpostiisi ZOOM linkin, josta pääset mukaan. Koulutus nauhoitetaan ja nauhoite lähetetään osallistuneille koulutuksen jälkeen. Hinta 59€.
Lisätietoja Henna Kekkonen, henna.kekkonen@terapiaperhonen.com 0503447864

Tallenna tapahtuma kalenteriisi

terapiaperhonen-logo-340x316

Tiedot

Päivämäärä:
16.9.
Aika:
14.00 - 17.00

Järjestäjä

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 items - 0,00