Terapiaperhonen Oy Nojanmaantie 26, 57210 Savonlinna / Teollisuuskatu 10, 50130 Mikkeli

Lantionpohjan fysioterapian ensikäynti

Ensimmäisellä käyntikerralla (90min) kartoitetaan asiakkaan tilannetta kokonaisuutena elämäntavat huomioiden. Käydään läpi lantionpohjan lihasten rakennetta, toimintaa sekä lihasten aktivaatiota. Halutessaan asiakkaalta voidaan mitata lantionpohjan lihasten aktivaatiota EMG-biopalautelaitteella, jossa emättimeen tai peräaukkoon asetettu elektrodi mittaa lihasaktivaatiota. Asiakas saa kotiharjoitteet kirjallisena kotiin mukaan, ja harjoitteet räätälöidään jokaiselle yksilöllisesti. Kontrollikäynnit määräytyvät tarpeen mukaan. Riina ohjaa myös vatsalihaserkaumaan kuntouttamiseen hyödyllisiä harjoitteita. EMG-mittausta tai kotiharjoittelulaitetta varten lunastat emätinelektrodin hintaan 18,90 €. Elektrodi ei ole kertakäyttöinen, vaan huolellisen puhdistuksen jälkeen käytettävissä lukuisia kertoja. Elektrodi on henkilökohtainen.

Riina ottaa vastaa Mikkelissä arkisin ja noin kerran kuukaudessa Savonlinnassa. Ristiinassa tapaamiset yhteistyökumppanimme tiloissa Hoitohuone Kosketuksessa eli Auli Pietarisen tiloissa.

Kotiharjoittelun tukemiseksi tai synnytyskipujen lievittämiseksi voit vuokrata meiltä sähköhoitolaitteen.

NuTek Levator Mini soveltuu lantionpohjan harjoitteluun sekä inkontinenssin ja kiputilojen hoitoon.

Elle Tens on lääkkeetön kivunlievitykeino raskaana oleville ja synnyttäville naisille. TENS hermostimulaatio auttaa kehoa vapauttamaan kehossa endorfiineja, jotka lievittävät kipua.

 

Laitteiden vuokraushinnat sisältäen alvin 30€/viikko tai 65€/kuukausi.

Tarvittaessa saat meiltä ostettuasi mukaan laite-elektrodit 18,90€/kpl

laitevuokrauskuva

Fysioterapeuttiemme puoleen saat kääntyä myös muulloin, kun tarvitset fysioterapiaa.

Fysioterapian maksusitoumukseksi käy KELA:n, sairaanhoitopiirien ja Mikkelissä PALSEn sekä vakuutusyhtiöiden maksusitoumukset. Meillä on myös Kelan suorakorvaussopimus.