Skip to content
Terapiaperhonen Oy Nojanmaantie 26, 57210 Savonlinna / Teollisuuskatu 10, 50130 Mikkeli

Neurologinen fysioterapia

Olemme saaneet tiimiimme päteviä fysioterapeutteja, jotka ovat myös innostuneet tehokkaamista kuntoutustuloksista ja kuntoutuksen kehittämisestä. Kelan palveluntuottajinamyös fysioterapian osalta olemme olleet vuoden 2019 alusta; yksilöfysioterapiaa Savonlinnassa ja Mikkelissä sekä niiden lähikunnissa. Aikuisten ryhmäfysioterapiaa Savonlinnassa sekä lasten ja nuorten ryhmäfysioterapiaa Mikkelissä.

Savonlinnassa teitä palvelee melkein 30 vuoden kuntoutuksen työkokemuksen omaava fysioterapeutti Juha Veinola, joka edelleen on kiinnostunut kaikesta uudesta. Hän on tuonut moniammattillista osaamista yhteistyöhön myös aivovaurioiden ja selkäydinvammojen jälkeisessä kuntoutuksessa.

Mikkelissä teitä palvelee fysioterapeutti Riina Heinonen. Häneltä löytyy laajasti työkokemusta ja hän on kokenut aina kiinnostavimmiksi alueiksi neurologisen kuntoutuksen ja lantionpohjan toiminnan häiriöt.

Molemmat heistä ovat käyneet fysioterapian koulutuksia neurologiseen kuntoutukseen liittyen ja osaamista löytyy myös Vasa Concept -kuntoutusmenetelmän suhteen, jonka myötä on herännyt uutta oivallusta neurofysiologisen tietämyksen siirtämisestä käytännön harjoituksiin ja sen myötä, miten kehon halvaantuneelle puolelle voi herätellä aktivaatiota. Lisää Vasa Concept -kuntoutusmenetelmästä voit lukea täältä ja blogistamme.

Teemme mielellämme myös kotikäyntejä Savonlinnan ja Mikkelin lähikunnissa. Savonlinna; Kerimäki, Punkaharju ja Enonkoski. Mikkeli; Ristiina, Hirvensalmi, Juva ja Otava. Meiltä saa fysioterapiaa myös Kelan, vakuutusyhtiöiden, sairaanhoitopiirien sekä yksityisen tahojen maksusitoumuksilla ja palveluseteleillä.

 

 

SAVONLINNA

Juha Veinola

Puh. 050 501 7316

juha.veinola@terapiaperhonen.com

Nojanmaantie 26, 57210 Savonlinna

MIKKELI

Riina Heinonen

Puh. 050 410 2112

riina.heinonen@terapiaperhonen.com

Teollisuuskatu 10, 50130 Mikkeli

Tutustu lisää ajatuksiimme blogissamme

IMG_8091 (2)

Ammattilainen, kurkkaa itseesi – Seksuaalianamneesi

Seksuaalisuudesta keskusteleminen tai ylipäätään aihealueen kohtaaminen kuntoutustyön ammattilaisena voi olla haastavaa. Olen nyt reilun vuoden verran tehnyt artikkelityötä seksuaalisuuden kohtaamisesta...
Opiskelija Paula: Mikä ihmeen Vasa Concept?

Opiskelija Paula: Mikä ihmeen Vasa Concept?

Moikka! Täällä kirjoittelee Paula, 22-vuotias toimintaterapiaopiskelija Jyväskylästä. Olen ollut harjoittelussa Terapiaperhosessa ja nyt minulle tarjoutui opintojen kautta mahdollisuus tehdä blogikirjoitus...
Jusa2.0

Miksi Vasa Concept?

Vastaus kysymykseen on yksinkertaisesti hyvät tulokset. Olen päässyt todistamaan tämän omassa työssäni ja Vasa Concept -kuntoutusleireillä. Itselläni on n. 30...
Scroll To Top