Terapiaperhonen Oy Nojanmaantie 26, 57210 Savonlinna / Teollisuuskatu 10, 50130 Mikkeli

Fysioterapia

Olemme saaneet tiimiimme päteviä fysioterapeutteja, jotka ovat myös innostuneet tehokkaamista kuntoutustuloksista ja kuntoutuksen kehittämisestä. Erikoistumisien lisäksi fysioterapeutit palvelevat teitä myös muissa fysioterapiaa vaativissa tilanteissa.

Kelan palveluntuottajina vuoden 2019 alusta tarjolla yksilöfysioterapiaa Savonlinnassa ja Mikkelissä sekä niiden lähikunnissa. Aikuisten ryhmäfysioterapiaa Savonlinnassa sekä lasten ja nuorten ryhmäfysioterapiaa Mikkelissä.

 

Neurologinen fysioterapia

Savonlinnassa teitä palvelee melkein 30 vuoden neurologisen kuntoutuksen työkokemuksen omaava fysioterapeutti Juha Veinola, joka edelleen on kiinnostunut kaikesta uudesta. Hän on aloittanut kanssamme moniammatillisen yhteistyön aivovaurioiden ja selkäydinvammojen jälkeisessä kuntoutuksessa.

Mikkelissä teitä palvelee fysioterapeutti Riina Heinonen. Häneltä löytyy laajasti työkokemusta ja hän on kokenut aina kiinnostavimmiksi alueiksi neurologisen kuntoutuksen ja lantionpohjan toiminnan häiriöt.

Molemmat heistä ovat käyneet fysioterapian koulutuksia neurologiseen kuntoutukseen liittyen ja osaamista löytyy myös Vasa Concept -kuntoutusmuodon suhteen, jonka myötä on herännyt uutta oivallusta neurofysiologisen tietämyksen siirtämisestä käytännön harjoituksiin ja sen myötä, miten kehon halvaantuneelle puolelle voi herätellä aktivaatiota.

Hieronta

Kuulimme huhuja Riinan napakasta hierontaotteesta ja meiltä pyydettiin hierontapalvelua myös Mikkeliin. Joten nyt hierontaa on saatavilla Mikkelissä.

Fysioterapeutti SAVONLINNA

Neurologinen fysioterapia

Juha Veinola

Puh. 050 501 7316

juha.veinola@terapiaperhonen.com

Fysioterapeutti MIKKELI

Neurologinen fysioterapia

Lantionpohjan toimintahäiriöt sekä äitiysfysioterapia

Riina Heinonen

Puh: 050 410 2112

riina.heinonen@terapiaperhonen.com

Alle 12h ennen ajanvarausta peruutetuista ja peruuttamattomista käynneistä laskutetaan 30€ asiakkaalta.